Vicky - Deel 1

Toen ik Peter vier jaar geleden ontmoette loste dat ook meteen de jarenlange problematische relatie met mijn haar op. Elke keer maakt hij iets SPECIAAL en PITTIG van mijn hoofd. Zelfs al zit mijn haar door wind of bewegingen niet in het bedoelde model, het valt werkelijk altijd goed, zelfs 's morgens bij het opstaan.

Gedaan is het om mijn haar altijd vlug nog even te fixen. Ik mag gerust zeggen dat Peter mij met zijn creaties pit en élan geeft, en naast een mooi koppie ook gemoedsrust want ik kan mijn haar nu gewoon vergeten én nog complimenten krijgen ook.

Vicky - Deel 2

Mijn succesvolle PP-formule: Om de vier à max. 5 weken "kundig droogknippen" + "dust-poeder" = altijd magisch resultaat gegarandeerd!

Hilde W. (Braemhof) - deel 1

Peter, heel erg dank om me dat duwtje in de rug te geven om buiten mijn ‘comfortzone’ te treden. Jij detecteerde dat ik krullen had. Ondertussen was ik er al twintig jaar boos op en ging ik elke week naar de kapper om ze er uit te laten brushen. Jij kleurde mijn haar weer wat ‘natuurlijker’, knipte en droogde naturel… Eens thuis en terug in de zaak, konden mijn medewerkers hun ogen niet geloven. Ze zeiden me dat ik mijn haar nooit meer anders mocht dragen, dat ik er veel jonger en minder streng uit zag.
Het regende complimenten van mijn klanten. Ik had dit nog nooit meegemaakt…

Hilde W. (Braemhof) - deel 2

Lieve Peter, ik ben  je zo dankbaar, zonder jou had ik dit nooit gedurfd. Ik voel me beter als ooit tevoren… Dit is de grootste transformatie die ik ooit heb meegemaakt. Zonder jou was me dit nooit gelukt. Uit de grond van mijn hart… dank je wel!

Elsie D. - deel 1

Als je zoals ik "gezegend" bent met een bos krulhaar, heb je echt nood aan een goede kapper om niet altijd met hetzelfde kapsel te moeten rondlopen. Ik heb het jaaaaaaaaaaaren kort gehad en twee keer tot op schouderlengte. Bovendien krult mijn haar niet alleen, het is daarenboven ook heel droog en heeft daardoor neiging tot "pluizen". Meer dan één reden tot kopzorgen dus!

Na 50 jaar heb ik dan nu eindelijk een kapper die mijn haar aan kan. Via mijn hippe dochter ben ik bij Wakko terecht gekomen, een kapper die je haar droog knipt. Door deze simpele techniek zie je immer onmiddellijk...

Elsie D. - deel 2

Wakko is het salon van Peter, die in Vlaanderen toch een beetje bekend werd door het programma de heren maken de man. Hijzelf is een schat van een man, heel verstandig en wijs en je voelt je meteen veilig en thuis. Er zijn drie salons, 1 in Antwerpen, 1 in Brussel en 1 in Gent. Peter komt op woensdag naar Gent, maar de kapper die de zaak in Gent openhoudt is ook fantastisch! Fabio luistert en knipt bijzonder goed. Ik ben aardig op weg naar een toffe carré met een knipoog, het kapsel dat ik al heel lang écht wil... Heb je zin in een heel nieuwe ervaring? Eens kijken op...

Guusje V.T. (actrice) - deel 1

Je zal maar geboren worden met haar als "pieren verdriet" zoals men dat vaak noemt. Dat is bij mij het geval. Al jaren kampte ik met het probleem van coupe en lengte voor mijn veel te dunne haar. Ik kon me de haren wel uit het hoofd trekken soms, van wanhoop en ergernis. Tot ik zo 'n 10 jaar geleden Wakko ontdekte in de Sint-Rochusstraat in Antwerpen. Dat was een ware revelatie voor mijn hoofd. Sindsdien is mijn haar een "hoofdzaak" van mijn persoonlijke lay-out en ga ik zo vaak als het kan opgewonden en vol verwachting naar de kapper.

Guusje V.T. (actrice) - deel 2

Want Peter en zijn team verwennen me al jaren op de meest fantasierijke kapsels en kleuren. Voor mij is naar de kapper gaan een uitje, echt, en ik geniet daar van. Ik word daar altijd blij én een beter mens, want ik durf nu schaamteloos in de spiegel kijken, en ik ben plaatsvervangend trots over de fantastische kleuren-melange en gedurfde snit die zij steeds weer weten te creëren. Nooit van mijn leven wil ik nog een andere kapper. Want beter, leuker, creatiever en gewaagder kan niet. Zeg dat Guusje het gezegd heeft. Dus op naar Wakko op de nieuwe prachtige lokatie (jazeker, met een...

Nathalie H. - deel 1

Zoals menig ander vrouwspersoon is mijn haar een bodemloze put van zorgen en teleurstelling. Deze ochtend stond ik op en besloot dat het niet meer verder kon zo. Als ik mijn lange haren 'losliet' was het precies of er een bruine fuzzy grizzlybeer zich rond mijn hoofd gedrapeerd had. "No more", I said, "NO MORE!"
Sinds ik 8 jaar geleden in Antwerpen ben komen wonen ben ik geen 2 keer naar dezelfde kapper geweest. Daaruit leid ik dan zelf maar af dat ik eigenlijk toch nooit ECHT tevreden was. Meestal is het probleem dat de kapper dan van alle vragen aan...

Nathalie H. - deel 2

En aangezien ik duidelijk mentale issues heb en altijd iedereen happy wil maken, zeg ik altijd ja op alles... En dan kom je wel eens met iets raars buiten... Niet vandaag. Kapper Fabio wist wel wat er moest gebeuren. En hij had gelijk.
Ik ben een blij mens, met een paar kilo haar minder... maar hetgeen mij rest is ooooh shiny!
Ik heb het laten knippen, laten wassen (ja hier doen ze dan omgekeerd), alle crèmekes er op laten smeren, en laten brushen voor +/- € 65. Dat is volgens mij een correcte prijs...

Ysabel J. - deel 1

Ik ging nu twee keer naar kapper Wakko in de Sint-Rochusstraat aan de Nationalestraat. Een keertje voor mezelf en een keertje voor mijn man en zoon.
De inrichting van deze moderne zaak is zeker opmerkelijk te noemen. Felle kleuren, halfnaakte figuurtjes op de muren geschilderd, een eigen stijl. Ik werd er hartelijk ontvangen en er was ruimte voor een babbel over wat ik wilde doen met mijn haar. Omdat ik het niet goed wist werd er toch echt wel een uitgebreid advies en meerdere keuzes aangeboden.
Het duurde wel wat voor ik er terug buiten was, en goedkoop was het niet, maar...

Ysabel J. - deel 2

Ik kreeg er koffie en voelde me 'goed gesoigneerd'.
Toen ik er na enkele weken terugging met mijn man en zoontje van drie was ik benieuwd. Mijn zoon was nooit eerder naar de kapper gegaan. Ze wisten hem prima op zijn gemak te stellen en knipten hem snel en goed.
Ook mijn man, die gewoon met de tondeuse geknipt werd, was erg tevreden omdat er veel tijd in de afwerking gestoken werd. Dat doen ze zeker niet overal! En het was toen een pak goedkoper dan bij sommige andere kappers. Mij zien ze daar zeker nog terug!

Karolien H. - deel 1

Nog nooit, echt nog nooit is mijn haar zo ongelooflijk goed geknipt als bij Wakko. Nu anderhalf jaar geleden heb ik voor het eerst gewaagd en ik ga bijna iedere zes weken terug. Mijn haar ziet er zo goed uit als ik van daar kom! Gedaan met die pony die altijd in een gesplitst afdakje ging staan. Hier valt hij perfect recht naar beneden. Bij andere kappers stak ik het altijd direct terug onder de douche, waarna ik het eigenlijk nooit meer fatsoenlijk kreeg. Niet zo bij Peter en co. Hier knippen ze je haar droog, en dat is perfect voor mijn weerbarstig fijn haar met een kleine slag. In een...

Karolien H. - deel 2

Ik durfde hier eerst niet naartoe omdat ik dacht dat het heel duur zou zijn. Op een keer had ik wat centjes gespaard en maakte ik een afspraak. Wat bleek? Haha, het is super goedkoop!! Voor 28 euro wordt je haar hier droog in een perfect model geknipt en je bent op twintig minuten buiten. Geen wonder dat het hier altijd overvol is.
Moet ik nog meer zeggen?
Ja, ik ben enthousiast, en ja, dat wil ik graag met jullie delen!

Werner L. - deel 1

Een mens geraakt al eens op de dool als hij om een of andere reden genoodzaakt is om van kapper te veranderen. Als ik me ergens goed voel, en tevreden ben over het knippen, dan blijf ik trouwe klant. Dat lijkt tegenwoordig anders niet zo evident: mensen gaan ook met hun haar graag shoppen! Toch hoor ik over Wakko heel veel positieve uitlatingen van kennissen. Intussen weet ik al dat er droog geknipt wordt, en dat ze er tijd maken voor een gesprek.

Werner L. - deel 2

Iedereen wil een mooi kapsel, maar wat ik mooi vind, vind jij misschien hopeloos ouderwets of belachelijk. Bij Wakko luistert Peter Platel naar wat je verwacht. Wel zal hij je duidelijk maken dat je met je haar accenten kunt leggen op je goede lichaamseigenschappen (of omgekeerd kan je die Mr. Spock-oren of haviksneus flink in de verf zetten door je haar fout te laten knippen...). Wil je er braafjes uitzien, heel artistiek of extravagant? Jij vraagt, en Peter knipt!

Selma (www.puurblog.com) - deel 1

Kappers… ik weet niet, maar ik heb er nooit zo veel mee. Opzich vind ik het wel prima wanneer mensen aan m’n haar zitten. Maar ik kan gewoon niet zo goed tegen al die vragen. Wat wil je precies? Wil je je pony zo? Of heb je ‘m liever zo? *zucht* Doe mij maar gewoon een kapper met visie. Ik vertel wel hoe lang of kort ik het wil en in wat voor stijl, de kapper kijkt vervolgens wat er precies bij mijn gezicht of haar past. Toen ik nog in Meppel woonde ging ik naar een kapper die als hip bekend stond. Ik zocht wat in een boekje uit, onderging een vragenvuur zoals hierboven en na een half...

Selma (www.puurblog.com) - deel 2

Ik maakte een afspraak en klokslag 2 uur kon ik plaatsnemen in de kappersstoel. De vrouw die mij knipte stelde me de goede vragen (hoe kort wil je het, wat voor stijl wil je het) en ze analyseerde vervolgens de vorm van mijn gezicht en de textuur van mijn haar. Toen ik na een half uur buitenkwam was ik helemaal in de wolken. Eindelijk had ik een kapsel wat geschikt is voor een gezicht met een smal voorhoofd en brede kaken. Mijn gezicht komt nu zo mooi uit!! En mijn krullen zijn ook weer helemaal terug!! Ik ben echt heel erg tevreden en ik kan daarom iedereen die in Antwerpen woont Wakko...